Защо избрахме профилът Zendow

Image 12

Zendow е профилна система дава възможност да се избира между 3 и 5 камери на профила и е създадена за прозорци, врати и леки конструкции подходящи за зимни градини, веранди,тераси и перфектно завършване на пространството около прозореца


Zendow се произвежда в Белгия Профилите се произвеждат чрез екструзия от PVC-U материaл в заводски концерн на deceuninck в Белгия. Системата на контрол и изпитване, който се провежда в лабораториите на deceunick в Белгия, както върху суровината, така и на готовия продукт, ни кара да се чувстваме сигурни в постоянството на физико-механичните свойства на профилите. Защитеният сертификат ISO 9001 гарантира покритие на Европейските норми за качество.
Zendow гаранция за топлоизолация При 70мм –ровата система Zendow - три камерният профил е с коефициент на топлопреминаване 1.6W/m2.K, а пет камерният – 1.3 W/m2.K За да подобрите топлоизолацията добре е да използвате стъклопакет с едно обикновено и едно нискоемисийно стъкло с аргон. Този стъклопакет има коефициент на топлопреминаване 1,3 W/m2.K, така целият прозорец има еднакво добра топлоизолация по цялата площ.

Zendow - подобрена сигурност на конструкцията

Профилът на Zendow е с дебелина на стената 2,7 мм. За всеки тип прозорец индивидуално се изчислява метален профил за укрепване с дебелина минимум 1,5 mm. В комбинация с обкова SECURITY на WINK HAUS профилите Zendow създават съществени затруднения за отваряне и проникване отвън.

Image 13 Image 13

Zendow - гаранция за въздухо- и шумоизолация

Профилната система Zendow направи възможно поставянето на стъклопакет с дебелина до 41mm. Това позволява изработка на стъклопакет както с различна дебелина на стъклото, така и с две и повече стъкла. В резултат звуковите вълни падат, а разликата в шумовата среда вън и вътре във вашия дом е значителна. ТПЕ (термопластичен еластомер) уплътненията гарантират отлична изолация. Формата им е многофункционална – използва се както при стъклопакета, така и при уплътнението каса-крило. Поставя се още в заводски условия от производителя на профила . В съединенията между два профила ТПЕ уплътнението се заварява заедно с профила. (няма как да се пропусне от небрежност!)

3мм между стъклото и профила

СБКИ разполага с машина за заваряване на делителната преграда (кемпфер), с която се постига съединяване на въздушните камерите в профила и по-добра изолационна ефективност.

Image 13

Image 13

Zendow - гаранция за оптимална водоустойчивост

Двубариерната универсална уплътнителна система е разработена специално за да гарантира едновременно уплътнение на стъклото и плътно затваряне на прозореца. Допълнително осигуряване на топло и шумоизолация е средното уплътнение между каса и крило.