Twinson

Материал

Twinson® е резултат от непрекъснатия стремеж на Deceuninck към съвършенство и иновации. Революционният материал комбинира в себе си дърво и пластмаса в съотношение 50:50 и притежава всички позитиви и възможности от двата материала едновременно, за да ви даде най-доброто от двата свята:
- традиция и иновация,
- силата на природата и технологичния напредък.

Всичко в един продукт, и комбиниране на множество ползи:
Twinson ® - винаги една крачка напред!

Предимства

Twinson ® е водоустойчив, стабилeн и естетически. Може да се прилага на закрито или открито, на пода или стени, с модерен и по-традиционен архитектурен дизайн. Някои предимства:

- естествен природен вид наподобяващ дървен материал
- без трески
- резистентни на насекоми
- не се напуква
- подходящ за всякваква среда
- дълговечност на материала
- лесна поддръжка
- влагоустойчив
- лесен за поставяне
- с голяма коравина и якост
- монтирани със скрита система
- не се хлъзга, дори когато е навлажнен.


Рециклиране

В deceuninck, технология се осъществява с уважение към природата. Twinson ® е 100% рециклируем - както и благоприятен за околната среда алтернатива на твърда дървесина. Докато твърда дървесина е достъпен само от застрашените гори, Twinson ® съдържа боровата дървесина. Борът е бързо развиващо се дърво, отглеждано в гори, които са били постоянно подновявани. С избора на бор, Twinson ® допринася за устойчивото управление на горите.

Twinson облицовки за фасади

Външният вид на всяка сграда се определя от нейната фасада. Системата за фасадни облицовки на Декьонинк Twinson O-Wall съчетава в себе си едновременно красив външен вид и функционалност. Елементите от системата могат да бъдат част от цялостната концепция за външна изолация на дома или просто да се използват за красив завършек на фасадата. Системата е подходяща както за покриването на външни стени, така и за еркерни прозорци, капандури и стрехи. Предимства:

 • Вградена система за вентилация;
 • Може да се комбинира с поставяне на изолация;
 • Лесен и бърз монтаж;
 • Лесен за работа продукт;
 • Здравина и издръжливост;
 • Голямо разнообразие от завършващи профили.

Профилите O-Wall и завършващите профили за системата се предлагат в три естествени цвята. Twinson придава стилен завършек на вашия дом, на който ще можете да се наслаждавате дълги години. Примерите за цветовете по-горе са репродукции и е възможно да не съответстват напълно на оригинала. Twinson е полунатурален продукт, поради което подлежи на промени в цвета и вида. Изложен на влиянието на външната среда, продуктът ще започне да стабилизира цвета си.

Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15

Отворената система за фасадни облицовки е изградена на принципа на откритата фуга и съчетава в себе си красив външен вид и функционалност. За направа на скарата се използват висококачествени алуминиеви профили, което гарантира много висока издръжливост. Елементите от системата могат да бъдат част от цялостната концепция за външна изолация на дома или просто да се използват за красив завършек на фасадата. Както и при затворената система, профилите от отворената могат да се използват не само за обличане на външни стени, но и за еркерни прозорци, капандури и стрехи. Предимства:

 • Принцип на откритата фуга;
 • Вградена система за вентилация;
 • Може да се комбинира с поставена изолация;
 • Лесен и бърз монтаж;
 • Лесен за работа продукт;
 • Здравина и издръжливост;
 • Голямо разнообразие от завършващи профили

Галерия

Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15

Външни подови настилки Twinson®

Twinson ® Terrace

Twinson ® Terrace
предлага подходящо покритие за откритите използваеми пространтва от градински пътеки, вътрешни дворове и тераси до басейни, фонтани, джакузита. Лесни за поддръжка,устойчиви на вода, без загниване и без трески,приятно на допир и удоволствие за гледане. Тези профилирани дъски имат двустранно покритие, което ви позволява да избиратe по-стилен или по-изискан вид. Монтирането е много лесно.

Image 12

Twinson ® Terrace носи печата на одобрение на Qualitätsgemeinschaft ЕГ Holzwerkstoffe (комисия за контрол на качеството на продуктите, направени от дърво) за материали, направени от дърво и полимери. Редовно следен и изпитван продукт от външен инспекторат е гаранция на потребителя за по-траен и качествен технически продукт.

Twinson ® Terrace дъски имат ефект на дървено полирано покритие от двете си страни, с канали против хлъзгане за безопасност и комфорт. Профилът е двустенен със вътрешни ребра, с дебелина от 28 мм и полезна ширина от 140 мм. Те се свързват с невидима система специфични скоби. За завършване системата е допълнена с дъска за перваз борда на който е 78 мм и дебелина 10 мм.

Image 12 Image 12 Image 12

Twinson ® О -Terrace +


Twinson ® О -Terrace +
е новото решение за покриване на открит под за всякакви нужди. Водоустойчив и здрав, лесна поддръжка привлекателна външност. Естествен вид и богата цветова гама на профилирани дъски в идеално съчетание с естествена си среда. Повърхността е полу-вълни: на бразда между дъските, плитка линия за акцент.


Image 12 Image 12

Twinson ® О -Terrace + е много лесен за инсталиране: нова клип-система с ограничено използване на винтове. Разстоянието между опорните греди е 60 см вместо стандартните 50 см, материала за монтаж е сведен до минимум. Twinson ® О -Terrace + дървено полирано покритие, с канали против хлъзгане за безопасност и комфорт. Профилът е двустенен, с дебелина от 32 мм и ширина 161 мм полезен. Те са свързани с невидима отгоре система, специфичен клип хванат за опорните греди. Новата система позволява монтирани профилирани дъски да бъдат индивидуално демонтирани и подменени.


Image 12

Тwinson ® профили са на разположение в 8 различни природни цветове, вариращи от сладък бадем бежово до черно. Богатството на цветове за различни приложения за стилно и издръжливо външно покритие на Вашия дом.Image 12 Image 12 Image 12 Image 12 Image 12 Image 12 Image 12 Image 12

Моля, имайте предвид, че цветът проби, показано тук, са копия, които могат да се отклоняват от крайния продукт. В малкия триъгълник в долния десен ъгъл показва естествения нюанс, които Twinson ® профили придобива във времето.

Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15 Image 15

Назад »