Производство и монтаж на PVC дограма по лиценз с технология и материали на фирма "DECEUNINCK" - БЕЛГИЯ

Image 11

Един от основните предмети на дейност на СБКИ е производството и монтажът на PVC дограма. Фирмата работи с продуктите на белгийската компания deceuninck от 1993 г. Профилите на Декьонинк са доказали с времето качеството и дълготрайността си и представляват добра инвестиция, вложена в дома.

СБКИ е една от първите производителки на PVC дограма в България. Благодарение на натрупания опит и преките контакти с едни от водещите в световен мащаб специалисти СБКИ изпълнява качествено, компетентно и отговорно и най-сложните конфигурации, от проектирането до монтажа. Ерудирани инженери и специалисти следят новостите в областта и техните съвети и проекти ще Ви помогнат да изберете най-подходящото за Вас решение.

СБКИ непрестанно обновява и подобрява технологичното си оборудване, което отговаря напълно на европейските стандарти за качество. Пълният комплект машини за производство на дограма, специално съобразени с характеристиките на профилите, дават възможност бързо и качествено да се реализират разнообразни и сложни конструктивни решения.