PVC екстри

Затваряне със стил

Вградени ролетни щори

Стилните ролетни щори са най-добрият избор за интензивна употреба при променливи климатични условия. Проектирани да съответстват на най-строгите изисквания по отношение на издръжливост на атмосферни влияния, изолация и лесна поддръжка, тези ролетни щори са предмет на най-драстични изпитания. Ние ви предлагаме единна система от прозорец и ролетна щора, без фуги, без допълнителен топлинен мост. Дограмата не се пробива, като по този начин не се компрометира изолационната й способност. Не се отнема от светлото пространство – монтажът е вграден над касата. Има възможност за дистанционно управление.

Image 13 Image 13 Image 14 Image 13

Външни капаци

Външните капаци могат да бъдат както функционални, така и декоративни. Благодарение на множеството стилове и цветови комбинации Вие можете да предадете на Вашия дом индивидуалнос и изисканост

Image 13 Image 13

Противонасекомни мрежи

С противонасекомните мрежи на deceuninck,направени по размер, насекомите се държат на безопасно разстояние. Мрежите се захващат за прозорците чрез специално защипване, без заковаване, без ръждясване. Лесно се свалят и изискват минимална поддръжка.

Перфектно завършване на прозореца

Вътрешни подпрозоречни дъски За цялостно завършване на прозореца изберете вътрешни подпрозоречни дъски на Декьонинк. Те са снабдени с UV-устойчиво акрилно покритие и са налични в различни видове, цветове и ширини.

Image 13 Image 13 Image 13 Image 13

Странично завършване За да хармонират Вашите прозорци и врати с жилищното Ви пространство, Вие можете да изберете подходящо традиционно или клетъчно PVC странично завършване. Просто за поставяне, лесно за поддържане и полезно за общата изолация.

Галерия

Image 15 Image 15 Image 15

Зимни градини

Зимна градина за вашата къща или огромна тераса. С PVC системата на deceuninck можем да постигнем това. Индивидуални конструктивни решения и дизайн, висока ефективност и уют.

Image 12 Image 12

Назад »