PVC врати и прозорци

Открийте днес прозореца на бъдещето!

Image 13 Image 13 Това е прозорецът, който:

  • ви носи спокойствие;
  • пести енергия;
  • е въздухо- и водонепроницаем;
  • носи естетическа наслада на окото;
  • е 100 % рециклируем.

Благодарение на концепцията и дизайна си Zendow се адаптира лесно към стила на Вашия дом. С промяната само на стъклодържателите или фалшивата колона можете да промените изцяло изгледа на Вашия прозорец. Водобрани, декоративни профили, подпрозоречни дъски, свързващи профили... всички тези елементи са проектирани и изработени така, че да осигурят хармония.
37% от енергията може да бъде изгубена чрез конвенционалния прозорец. Профилите Zendow предоставят повече от 4 пъти по-добра изолация от традиционния алуминиев прозорец. Image 13

ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ В РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ

Image 13 1.Прозорец отварящ се по две оси
2.Комбинация от отваряем по вертикална ос и падащо отваряне
3.Комбинация с неподвижна колона
4.Двукрил прозорец с фалшива колона
5.Комбинация от отваряне навън, неотваряема част и падащо отваряне
6.Веранда
7.Комбинация с вградени декоративни лайсни
8.Плъзгащи се врати и прозорци
9.Френски прозорец с неотваряема част
10.Комбинация от отваряем по вертикална ос прозорец с неотваряема плътна част
11.Комбинация с дъговидна горна неотваряема част
12.Балконска врата
13.Плъзгаща се врата с изнасяне
14.Врата хармоника

СБКИ АД поддържа пълна окомплектовка на дограмата, включваща и най-дребния детайл (водобран, дренажна капачка и т.н.). При нашия прозорец всеки елемент е на мястото си, защото смятаме, че добре свършената работа, трябва да с свършена докрай. Така например външната дъска от системата профили на Декьонинк влиза точно под прозореца и осигурява правилното оттичане на водата, без да нарушава естетическия вид на прозореца (без винтове, лепило, силикон). Водобранът, поставен на крилото, също спомага за доброто оттичане на водата и предпазва профила от навлизането на вода и др. Богатата гама от цветове ще задоволи всеки вкус.
Image 13 Image 13 Image 13

Прозорци в крива

Вие искате разчупена фасада, заоблени отвори, максимално използване на пространството? Ние можем да го постигнем. Прозорци в хоризонтална и вертикална крива.

Image 13 Image 13

Поддръжка на врати и прозорци

Поддръжката на прозорците и вратите от PVC-U е лесна. Те могат да се почистват с мека гъба, напоена с неабразивен препарат за почистване. Декьонинк предлага и свой препарат за почистване, Decoclean.

Image 13 Image 13

Вратите

Външни или плъзгащи се врати във всички форми и размери – красиви, сигурни, стабилно изолирани и безотказно работещи. С необходимия цвят и форма вратата може отлично да се впише в архитектурния стил на дома Ви. Вратите могат да бъдат проектирани в различни варианти – със или без странично осветление, остъклени, снабдени с декоративни панели и др.

Image 13 Image 13 Image 13 Image 13 Image 13

Плъзгащите се врати придават естетичен вид на широките фасади. Те гарантират оптимална осветеност и създават идеалния преход между къщата и градината. Предлагаме ги в няколко възможности: 1) плъзгащи се, 2) плъзгащи се под наклон, 3) повдигащи се и плъзгащи се, 4) разгъващи се и плъзгащи се.

Image 13 Image 13