Защо избрахме deceuninck?

Image 11

Deceuninck се стреми да предложи на пазара винаги конкурентен продукт с явно изразени качествени характеристики, доказали се на международния пазар в Европа, Азия, Северна Америка и Австралия.
От 1993 г. СБКИ АД работи с профилите на Декьонинк, като през годините сме използвали няколко профилни системи, всяка от които сме заменяли с по-добра по отношение на следните характеристики: топлоизолация, въздухо- и водо-непроницаемост, якост, дизайн и т.н. Понастоящем СБКИ АД залага на следните профилни системи:

Защо избрахме профилът Zendow

Image 12

Zendow е профилна система дава възможност да се избира между 3 и 5 камери на профила и е създадена за прозорци, врати и леки конструкции подходящи за зимни градини, веранди,тераси и перфектно завършване на пространството около прозореца


Zendow се произвежда в Белгия Профилите се произвеждат чрез екструзия от PVC-U материaл в заводски концерн на deceuninck в Белгия. Системата на контрол и изпитване, който се провежда в лабораториите на deceunick в Белгия, както върху суровината, така и на готовия продукт, ни кара да се чувстваме сигурни в постоянството на физико-механичните свойства на профилите. Защитеният сертификат ISO 9001 гарантира покритие на Европейските норми за качество.
Zendow гаранция за топлоизолация При 70мм –ровата система Zendow - три камерният профил е с коефициент на топлопреминаване 1.6W/m2.K, а пет камерният – 1.3 W/m2.K За да подобрите топлоизолацията добре е да използвате стъклопакет с едно обикновено и едно нискоемисийно стъкло с аргон. Този стъклопакет има коефициент на топлопреминаване 1,3 W/m2.K, така целият прозорец има еднакво добра топлоизолация по цялата площ.

E -FORTE

Класа без компромиси!

Image 12 Image 12 Image 12